Taman Negara

Taman Negara dzsungeltúra – 3 napos utazás

Úti cél: Taman Negara Nemzeti Park
Időpont: 2018. február 1. – március 31. között tetszőlegesen
Időtartam: 3 nap / 2 éj
Részvételi díj: 99.000 Ft/fő-től

ajanlatotkerek_gomb

Taman Negara dzsungeltúra.

Áttekintés

Malajzia legnagyobb nemzeti parkja a legősibb (130 millió évesre becsülik) esőerdőnek tartott Taman Negara, („Nemzeti Park”), mely a Maláj félsziget középső részén, három szövetségi állam területén helyezkedik el. A civilizációtól teljesen elzártan élő őslakókkal és az őserdő növény- és állatvilágával ismerkedhetnek meg az idelátogatók.

A parkot 3 órás csónakázással lehet megközelíteni egy dzsungelfolyón, Kuala Lumpurból összesen körülbelül 5-6 óra alatt érhetünk az őserdő közepén elhelyezkedő falucskába. Egyetlen szálloda várja a parkba látogatókat, a hangulatos faházacskákat kínáló Mutiara Resort. Taman Negara meglátogatása remekül összeköthető Malajzia egyéb részeinek felfedezésével, a gyönyörű szigeteken való nyaralással.


Program

1. nap: Találkozó az Istana Hotelben, ahonnan a túra indul Kuala Tembling-be. Ebéd egyénileg. A regisztrációt követően áthajózunk Mutiara Taman Negara Resort szálláshelyünkreAz étteremben elfogyasztott vacsoránk után megtekintünk egy filmet a Tamara Negara Nemzeti Parkról. A vetítést követően éjszakai gyalogos dzsungeltúrára indulunk.

2. nap: Az étteremben elfogyasztott reggelit követően dzsungeltúra a Canopy Walkway függőhidakon keresztül, amiről betekintést nyerhetünk a trópusi esőerdők világába. A Teresek Hill-ről csodás kilátás nyílik a zöld esőerdővel borított környékre. Ebéd a szállásunk éttermében, majd hajóval elmegyünk a Lata Berkoh-ig, ami egy gyönyörű természeti hely a dzsungelben. Itt alkalmunk nyílik egy kis pihenésre, napozásra és úszásra. Vacsora a szállásunk éttermében.

3. nap: A reggelit követően visszahajózunk Kuala Tembeling városkába, ahol alkalmunk nyílik ebédelni egyénileg, majd ezt követően visszatérünk Kuala Lumpurba a kiindulási helyünkre.


Szállás

Mutiara Taman Negara Resort 3*
A 7 féle szálláslehetőséget (3 féle faház, bungaló, standard szobák, hálóterem, kemping) kínáló resort hotelben igazán közel kerülünk a természethez. Számos szabadidős programlehetőség is elérhető a vendégek számára.

A szállodák változtatásának jogát fenntartjuk!


Részvételi díj:

99.000 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza:
● 2 éjszaka szállást büféreggelivel, 1 ebéddel, 2 vacsorával
● Éjszakai és nappali gyalogos dzsungeltúrát, valamint hajótúrát a program szerint (angol nyelven)
● Retúr transzfereket (busszal, hajóval)

Nem tartalmazza:
● A repülőjegyet, a repülőtéri illetékeket és költségeket
● Kuala Lumpurban a városi transzfert
● Belépőt a Nemzeti Park területére (kb. 0.3 USD/fő)
● Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást
● Személyes kiadásokat


Részvételi feltételek

Az árak min. 2 fő esetén érvényesek
Az ajánlat csak a szabad helyek függvényében érvényes
Az ajánlat egyes kiemelt időszakokban, nemzeti ünnepek, Forma 1 és kiállítási időszakokban nem érvényes

A programváltozás jogát fenntartjuk!


Oszd meg, ha tetszik!

pinterest google bookmark