Langkawi EAGLE SQUARE
LangkawiLangkawiLangkawi nyaralásMalaysia_Langkawi_Yacht-ClubMalaysia_Langkawi_Diving-at-Payar-IslandMalaysia_Langkawi_Hanging-Bridge-cable-car

Langkawi legendái

Úti cél: Langkawi
Részvételi díj: 14.000 Ft/fő-től
Időtartam: fél nap

jelentkezem_gomb2

A program a sziget történelmének és legendáinak legfontosabb helyszíneit mutatja be.

Program

A félnapos túra során Langkawi történelmének és legendáinak legfontosabb emlékeit keressük fel. Meglátogatjuk Mahsuri mauzóleumát: a legenda úgy tartja, hogy a leányt igazságtalanul ítélték halálra házasságtörésért több mint kétszáz éve. Kivégzésekor vére fehér volt, és utolsó szavaival megátkozta a szigetet: az átok szerint a sziget hét generáción belül elnéptelenedik. A hét generáció régen letelt már, és Langkawi egyre népszerűbb turista célponttá válik. A sziget számos mítosznak és legendának szolgál helyszínéül, de talán ez a leghíresebb történet. A mauzóleumot azért építették, hogy a hét generáció leteltével Mahsuri békében nyugodhasson. Ellátogatunk az Atma Alam kézműves műhelybe, ahol a malájok ősi batik technikáit leshetjük meg, majd a fekete homokos strandot keressük fel. Utunk következő állomása Tanjung Rhu fehérhomokos tengerpartja, amely Langkawi egyik legnyugodtabb és legszebb strandja. Kuah kikötőjében megcsodáljuk a sziget nevét adó sasoknak emléket állító hatalmas szobrot. Felkeressük a Perdana galériát, ahol Malajzia a leghosszabb ideig hivatalban lévő miniszterelnökének, Dr. Mahathir Mohamadnak adományozott ajándékokat tekinthetünk meg. A Távol-keleti stílusban épült múzeumban a legkülönfélébb tárgyakat csodálhatjuk meg, porcelánoktól kezdve a fegyverekig.


Árak és időpontok

Részvélteli díj: 14.000 Ft/fő
Időszak: 2016. január 1. – december 31.


Megjegyzés

Az angol nyelvű program ára tartalmazza: transzfert és belépőket. Az ár legalább két fő részvétele esetén érvényes. Az ajánlat a nemzetközi vásárok, kiállítások, ünnepnapok és a Forma 1 ideje alatt nem érvényes. A programváltozás jogát fenntartjuk.


 

[/list]

Kategória: .

Oszd meg, ha tetszik!

pinterest google bookmark