Taman Negara
Kuala LumpurMelakaTaman NegaraLangkawiLangkawiLangkawi

Kuala Lumpur, Taman Negara, Langkawi utazás (12 nap)

Útvonal: Kuala Lumpur – Taman Negara – Langkawi – Kuala Lumpur
Időpont: 2017. április 1. – 2018. március 31. között tetszőlegesen
Utazás: Budapestről vagy Bécsből menetrend szerinti járattal, átszállással (egyénileg)
Időtartam: 12 nap / 8 éj
Részvételi díj: 265.000 Ft/fő-től

jelentkezem_gomb2

 

Áttekintés

Malajzia a magyar turisták körében kevésbé ismert úti cél, viszont ha egyszer rászánja magát az ember, hogy ebbe a csodás országba utazzon, akkor soha nem fogja megbánni! Az ország igen gazdag kultúrával, lenyűgöző természeti képződményekkel, buja dzsungellel, zöldellő tea földekkel és végeláthatatlan homokos tengerpartokkal rendelkezik.
Tizenkét napos programunk keretén belül megismerkedünk a modern fővárossal, Kuala Lumpurral, ellátogatunk a legősibb (130 millió évesre becsülik) esőerdőnek tartott Taman Negara Nemzeti Parkba, majd a program végén a fehér homokos Langkawi-szigeten pihenjük ki az út fáradalmait.


Program

1. nap: Utazás egyénileg Budapestről vagy Bécsből.

2. nap Érkezés a repülőtérre, majd transzfer a szállodába. A nap hátralevő részében szabadprogram. Étkezés egyénileg.

3. nap: Reggelit követően félnapos angol nyelvű buszos városnézésen veszünk részt Kuala Lumpurban. Edéd és vacsora egyénileg.

4. nap: Találkozó az Istana Hotelben, ahonnan a túra indul Kuala Tembling-be. Ebéd egyénileg. A regisztrációt követően áthajózunk Mutiara Taman Negara Resort szálláshelyünkre. Az étteremben elfogyasztott vacsoránk után megtekintünk egy filmet a Tamara Negara Nemzeti Parkról. A vetítést követően éjszakai gyalogos dzsungeltúrára indulunk.

5. nap: Az étteremben elfogyasztott reggelit követően dzsungeltúra a Canopy Walkway függőhidakon keresztül, amiről betekintést nyerhetünk a trópusi esőerdők világába. A Teresek Hill-ről csodás kilátás nyílik a zöld esőerdővel borított környékre. Ebéd a szállásunk éttermében, majd hajóval elmegyünk a Lata Berkoh-ig, ami egy gyönyörű természeti hely a dzsungelben. Itt alkalmunk nyílik egy kis pihenésre, napozásra és úszásra. Vacsora a szállásunk éttermében.

6. nap: A reggelit követően visszahajózunk Kuala Tembeling városkába, ahol alkalmunk nyílik ebédelni egyénileg, majd ezt követően visszatérünk Kuala Lumpurba a kiindulási helyünkre.

7. nap: Reggeli a szállodában, majd transzfer a repülőtérre utazás Langkawira. Irány a tenger és Langkawi gyönyörű szigete “Kedah ékköve”! Ki ne szeretne ellátogatni egy szigetre, amelyik 2008 óta hivatalosan is a fenti dicső nevet viseli? Langkawi maga a trópusi paradicsom, Kedah zöldellő tartományának képeslapokra kívánkozó koronaékszere. A 99 tagú szigetcsoport igazán rászolgál a névre, az UNESCO már 2007-ben geo parkká nyilvánította, ezzel is elismerve természeti szépségeit. Az Andaman-tengerben elhelyezkedő rengeteg apró szigetecske közül kiemelkedik a buja őserdőkkel borított, majdnem 500 négyzetkilométeres Langkawi-sziget. Szállás Langkawin.

8-10. nap: Reggeli a szállodában, majd szabadprogram. Langkawi változatos növény- és állatvilágával, kristálytiszta öbleivel, hófehér strandjaival tökéletes hely egy programokkal teli aktív nyaraláshoz, vagy pár nap pihentető, trópusi semmittevéshez. Akik az előbbit választják az alábbi lehetőségek közül szemezgethetnek: érdekes történelmi kirándulás, kalandos mangrove erdőben hajókázás, romantikus szigetkerülő vitorlástúra, egy fantasztikus tengeri akvárium meglátogatása, a Sungai Kim Nemzeti Park és a Pulau Payar tengeri parkok bejárása, valamint – de nem utolsósorban – a Mat Chincang hegy tetejéről történő panoráma megcsodálása, ahova a világ egyik legmeredekebb 10 kilométeres drótkötélpályájának segítségével juthatunk fel. Szállás Langkawin.

11. nap: Reggeli a szállodában, majd feltöltődve pakoljuk össze csomagunkat, hogy ismét repülőre szálljunk, és Kuala Lumpuron keresztül hazarepüljünk, és azonnal fényképes élménybeszámolót tartsunk itthon maradt barátainknak.

12. nap: Érkezés Budapestre vagy Bécsbe.

Szállás

Kuala Lumpur – Ancasa Hotel 3*
Taman Negara – Mutiara Taman Negara Resort 3*
Langkawi – Berjaya Resort 4*

A szállodák változtatásának jogát fenntartjuk!

Részvételi díj:

265.000 Ft/fő
Főszezoni felár február 16-24. között: 20.000 Ft / fő 

A részvételi díj tartalmazza:
● Belső repülőjegyeket regionális légitársasággal
● Szállodai elhelyezést 2 ágyas standard szobákban
● Reggelit
● A leírásban szereplő programokat, angol nyelvű idegenvezetéssel
● A retúr transzfereket (busszal)

Nem tartalmazza:
● Budapest/Bécs – Kuala Lumpur – Budapest/Bécs repülőjegyet és illetéket
● Fakultatív sztornó valamint baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást
● Az Ázsiaspecialista által ajánlott fakultatív programokat
● Kötelező karácsonyi és szilveszteri felárakat
● Személyes kiadásokat

Részvételi feltételek

Az árak min. 2 fő esetén érvényesek
A program ára tájékoztató jellegű, a végső ár az utazás pontos dátuma, a kiválaszott szállás kategóriája és szabad helyek függvényében változhat.
A napi kirándulások jó fizikai erőnlétet igényelnek.
A programváltozás jogát fenntartjuk!


Oszd meg, ha tetszik!

pinterest google bookmark