Szöul utazás
Szöul utazásSzöul utazásSzöul, Dél-Korea utazásGyeongjuGyenogju, Dél-Korea utazásTokió utazásTokió utazásTokió utazásTokió utazás

Dél-Korea és Tokió egyéni körutazás – 9 nap (repülőjeggyel)

Útvonal: Szöul, Gyeongju, Tokió
Részvételi díj : 629.900 Ft/fő-től
Időpont: 2016. január 10 és december 10. között
Időtartam: 9 nap / 7 éj

jelentkezem_gomb2

Pillants be Dél-Korea életébe, és fedezd fel Japán fővárosát egy utazás alkalmával.

Áttekintés

Körutazásunk keretében felfedezheted Kelet-Ázsia két legizgalmasabb országát: Dél-Koreát és Japánt. Dél-Korea a háborút követően, alig néhány évtized alatt vált Ázsia és a világ egyik vezető gazdasági hatalmává, megőrizve ezeréves kultúrájának emlékeit. Az országot az ázsiai gyors ütemű fejlődés és a dinamikusság jellemzi, a modern felszín alatt azonban láthatók a sámán, a konfucionista és a buddhista kultúrák gyökerei. Dél-Korea felfedezése után utunk Japánban folytatódik, ahol megismerheted Tokió izgalmas és nyüzsgő metropoliszát.


Program

Időpont: 2016 január 10. és december 10. között

1. nap

Érkezés Szöulba, transzfer a szállodába. Szállás Szöulban.

2. nap

Reggeli a szállodában, majd egész napos buszos városnézés Szöulban. Megtekintjük az őrségváltást a királyi palotánál, majd ellátogatunk az eredetileg 1395-ben épült Gyeongbok kastélyhoz és a Nemzeti Népművészeti Múzeumba. Mielőtt elfogyasztanánk ebédünket egy helyi étteremben, útba ejtjük a koreai buddhizmus Jogye rendjének főtemplomát, a Jogyesa templomot. Ebéd után az „Öt Nagy Kastély” egy következő tagját, a Changdeok kastélyt látogatjuk meg, majd végigsétálunk a város leghíresebb régiségpiacán, az Insadong kerületben. A délután további részében is a vásárlási lehetőségeké marad a főszerep, hisz a Namdaemun piacra látogatunk, ahol a helyiek 1414 óta kereskednek a különböző portékákkal. Este szabad program. Szállás Szöulban.

3. nap

Reggeli a szállodában, majd két napos kirándulásra indulunk Gyeongjuba, az egykori Silla királyság fővárosába. A várost ma már úgy is nevezik, mint a városfalak nélküli múzeum. Szöulból Gyeongjuba expressz vonattal jutunk el, ahol az állomásról egyenesen városnézésre indulunk, megtekintjük a Seokguram barlangot, amely a világörökség része, és a Bulguksa telmlomegyüttes részét képezi. Több fontos buddhista műtárgy mellett a legnépszerűbb a közel 5 méter magas Buddha szobor, amely a központi kamrában áll. A városnézés után elfoglaljuk a szobákat a szállodában. Szállás Szöulban.

4. nap

Reggeli után folytatjuk Gyeongju és környékének felfedezését, amelyet a közeli nemzeti park egy híres tavacskájával, az Anapjival kezdünk, majd megtekintjük a 600-as években épült gránittornyot a Cheomseongdae-t, melyet a csillagok vizsgálatára használtak. Utolsó állomásunk Gyeongjuban a Tumuli park, ami amellett, hogy a helyiek közkedvelt kirándulóhelye, királyi sírhelyekként szolgáló dombok otthona is. Délután indululunk vissza Szöulba expressz vonattal, érkezés 17 óra körül. Szállás Szöulban.

5. nap

Reggeli a szállodában, majd transzfer a repülőtérre, utazás Tokióba, majd transzfer a szállodába. Szállás Tokióban.

6. nap

Reggeli a szállodában, majd egész napos buszos városnézésre indulunk Tokióban, melynek elején végigtekinthetünk a hatalmas metropoliszon a Tokió toronyból, majd egy teaszertartásban vehetünk részt a Happo-en Kertben. A grill ebéd elfogyasztása után a program részét képezi a Császári Palota terének és a Nijubashi-hídnak a megtekintése. Ezt követi egy hajókázás a Szumida folyón, majd kikötés után a Sensoiji templomot látogatjuk meg, valamint sétálunk a Nakamise bevásárlóutcában. Este szabad program, majd szállás Tokióban.

7. nap

Reggeli a szállodában, majd szabad program. Szállás Tokióban.

8. nap

Reggeli a szállodában, majd transzfer a repülőtérre, utazás Budapestre.

Szállás

Szöul: Hamilton Hotel 3*
Gyeongju: Gyeongju Commodore Hotel 3*+
Tokió: Hotel Villa Fontaine Nihombashi Hakozaki 3*

A szálloda változtatásának jogát fenntartjuk!

Árak

Időpont: 2016. január 10. és december 10. között (hétfői indulásokkal)
Részvételi díj: 629.900 Ft/fő-től

A részvételi díj tartalmazza:

 • Nemzetközi repülőjegyet illetékekkel (Budapest – Szöul, Szöul – Tokió, Tokió – Budapest útvonalra)
 • Szállás 3 éjszakára Szöulban, 3*-os szállodában, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • Kétnapos kirándulást Gyeongjuba express vonattal és busszal, 1 éjszaka szállással, reggelivel, városnézésekkel, angol nyelvű idegenvezetéssel
 • Szállás 3 éjszakára Tokióban 3*-os szállodában, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • Egész napos buszos városnézést Szöulban és Tokióban, angol nyelvű idegenvezetéssel
 • Retúr repülőtéri transzfert Szöulban és Tokióban

A részvételi díj nem tartalmazza:

 • A programban nem jelölt étkezéseket
 • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítást
 • Az egyágyas felárat
 • A programban nem jelölt étkezéseket és transzfereket
 • Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítást
 • Az egyágyas felárat

A programváltozás jogát fenntartjuk!

Részvételi feltételek

Az árak min. 2 fő esetén érvényesek
A program ára tájékoztató jellegű, a végső ár az utazás pontos dátuma, a kiválaszott szállás kategóriája és szabad helyek függvényében változhat.
A napi kirándulások jó fizikai erőnlétet igényelnek.
A programváltozás jogát fenntartjuk!

Oszd meg, ha tetszik!

pinterest google bookmark