Cameron felföld
Cameron felföldCameron felföldCameron felföldCameron-felföldCameron-felföldCameron-felföldCameron-felföldCameron-felföldCameron-felföldKuala LumpurBatu BarlangokBatu barlangok

Cameron-felföld és a Batu-barlangok utazás – 2 nap

Útvonal: Kuala Lumpur – Batu-barlangok – Cameron-felföld – Kuala Lumpur
Időpont: 2017. április 1. – 2018. március 31.  között tetszőlegesen
Időtartam: 2 nap / 1 éj
Részvételi díj: 70.000 Ft/fő-től

jelentkezem_gomb2

Túra a Batu-barlangoknál és a Cameron-felföldön.

Áttekintés

Cameron-felföld 1542 méteren található, kiváló klímát kínálva a teatermesztéshez. Sétálgathatsz a hihetetlenül zöld teacserjék közt, meggtekinthetsz egy teafeldolgozó üzemet és sok más érdekes program során fedezheted fel Malajzia egyik legszebb természeti csodáját…


Program

1. nap: Indulás Kuala Lumpurból korán reggel, majd a Batu-barlangok meglátogatása. Az indiai kisebbség százezerszámra zarándokol Thaipusam ünnepekor a barlangokhoz. Muruguan istenség majdnem 43 méter magas, aranyszín szobra őrzi a színpompás faragványokkal és majmocskákkal teli hatalmas barlangok bejáratához vezető hosszú lépcsősort. A barlangok bejárása után folytatjuk utunkat Cameron-felföld felé, amely 1542 méteren található, kiváló klímát kínálva a teatermesztéshez. Érkezés után elfoglaljuk szállodai szobánkat, majd a nap hátralevő részében szabadprogram a gyönyörű felföldi környezetben.

2. nap: Reggeli után megkezdjük a ködös felföld megismerését. Meglátogatjuk Malajzia legmagasabban fekvő teaültetvényét, és az itt található különleges teaházban a zöldellő cserjék végeláthatatlan soraiban gyönyörködve fogyaszthatunk el egy csésze helyi specialítást. Megnézzük a tradicionális módszerekkel dolgozó teamanufaktúrát, ahol mindent beleng a frissen megtört tealevelek édeskés illata, majd az ültetvényeken barangolva ismerhetjük meg a teatermesztés titkait. A felföld zöldség- és eperfarmjain betekintést nyerünk az itt élők kultúrájába és falatozhatunk az ízletes gyümölcsökből. Ellátogatunk a helyi piacra, ahol a térség összes gyönyörű zöldség és gyümölcs termékét megtekinthetjük. Ezután a pillangókkal teli Lepke Farm meglátogatása következik. A program után transzfer Kuala Lumpurba.


Szállás

Strawberry Park Resort 4*

A szállodák változtatásának jogát fenntartjuk!


Részvételi díj:

70.000 Ft/fő-től

Az ár a nemzetközi vásárok, kiállítások, F1, ünnepnapok, alatt nem érvényes!

A részvételi díj tartalmazza:
● Szállodai elhelyezést 2 ágyas szobákban
● Reggelit
● A leírásban szereplő programokat angol nyelvű idegenvezetéssel
● A retúr transzfereket (busszal)

Nem tartalmazza:
● Repülőjegyet és illetéket
● Fakultatív sztornó és baleset-betegség-poggyász biztosítást
● Az Ázsiaspecialista által ajánlott fakultatív programokat
● Főszezoni felárat
● Kötelező karácsonyi és szilveszteri felárakat
● Személyes kiadásokat

Részvételi feltételek

Az árak min. 2 fő esetén érvényesek
A program ára tájékoztató jellegű, a végső ár az utazás pontos dátuma, a kiválaszott szállás kategóriája és szabad helyek függvényében változhat.
A napi kirándulások jó fizikai erőnlétet igényelnek.
A programváltozás jogát fenntartjuk!


Oszd meg, ha tetszik!

pinterest google bookmark

Product Description

Cameron-felföld és a Batu-barlangok – 2 napos utazás Malajziába