Kambodzsa - Angkor utazás
Kambodzsa - Angkor utazás (2)Kambodzsa - Angkor utazásKambodzsa utazás (3)Kambodzsa - Angkor utazásKambodzsa - Angkor utazásKambodzsa utazás (2)

Angkor felfedezése – 4 napos utazás (repülőjegy nélkül)

Úti cél: Siem Reap – Angkor
Időpont: 2018. február 01.- szeptember 30.  között tetszőlegesen
Időtartam: 4 nap / 3 éj
Részvételi díj: 116.000 Ft/fő-től

jelentkezem_gomb2

Fedezd fel Kambodzsa legősibb emlékeit!

Áttekintés

Angkor, amely a Khmer Királyság ősi fővárosaként működött, a IX. században jött létre. Angkor tündöklésének több mint 600 év alatt egy hatalmas, több száz templomot és szentélyt magában foglaló várost hoztak létre, a Mekong folyó termékeny vidékén. Az egykor oly hatalmas birodalom fővárosában még ma is temérdek lélegzetelállító épületet, monumentális tornyot és lenyűgöző domborművet találunk. 4 napos utazásunk során angol nyelvű idegenvezetőnkkel bejárjuk a dzsungeltől visszahódított ősi város legkülönlegesebb emlékeit.

Program

1. nap:
Érkezés a repülőtérre majd transzfer a szállodába. Pihenő után elindulunk, hogy programunkat Angkor Wat-ban kezdjük, amely monumentális tornyaival és lenyűgöző domborműveivel méltán birtokolja világörökségi címét. A pompás építményeket a XII. században emelték Vishnu hindu istenség tiszteletére. Megcsodálhatod a vöröslő naplementét a templom hátterében, miközben hideg kókuszlét szürcsölve frissítheted fel magad. Szállás Siem Reap-ben.

2. nap:
Reggelink elfogyasztása után Angkorthom, azaz „a nagy város” kerül megtekintésre, amely a földi mennyországot hivatott szimbolizálni. Az itt található 54 gigantikus tornyot 216 mosolygó Avalokitesvara szobor díszíti. Angkorthomban a nevezetes Bayon templomot, majd az Elefánt Teraszt keressük fel, ahol a király egykor audenciáit tartotta. Délután pihenőt tartunk a szállodában, hogy kényelmesen megebédelhessük, majd felfrissülve folytatjuk programunkat. Utunk egy ikonikus látványossághoz vezet: megtekintjük a Ta Prohm monostort, amelyet hatalmas fák gyökerei fognak közre, így azt csak a dzsungel templomaként emlegetik. Soron következő látványosságunk a Preah Khan templom. A díszes épületet VII. Jayavarman király építtette apja tiszteletére, és később buddhista tanítók vettek birtokba. Ezt követően a Ta Som buddhista templomot tekintjük meg, amelyet a Ta Prohm monostorhoz hasonlóan benőtt a trópusi növényzet, különleges hangulatot adva ezzel a gazdagon díszített épületnek. Utolsó helyszínünk Angkor egyetlen szigeten álló temploma, a Neak Pean. A forrás templom eredetileg gyógyászati célokra épült, medencéiben néha még ma is végeznek gyógyító szertartásokat. Az izgalmas nap egy kellemes vacsorával zárul, ahol aspara táncosok táncában merülhetünk el. Szállás Siem Reap-ben.

3. nap:
Délelőtt látogatást teszünk a khmer művészet legragyogóbb ékszerdobozához, a Banteay Srei (Bantejszrei), amely Angkor legkisebb, ugyanakkor építő- és díszítőművészeti szempontból legkiemelkedőbb alkotása. Sziesztánkat ebédidőben a szállodában töltjük, majd délután folytatjuk Kambodzsa felfedezését. Elutazunk Délkelet-Ázsia legnagyobb édesvízi tavához, ahol egy tradicionális, fából készült hajón haladva jutunk el Kompong Khleang úszó falujába. Este egy különleges műsorban lesz részünk: a Phare Ponleu Selpak világhírű akrobatikus elemekben gazdag, táncos-zenés előadását élvezhetjük. Szállás Siem Reap-ben.

4. nap:
Reggeli után szabadprogram, majd transzferrel eljutunk a Siem Reap Nemzetközi Repülőtérre, ahol programunk végződik.

Szállás

Angkor Paradise Hotel 4*
Tara Angkor Hotel 4*
Angkor Heritage Boutique Hotel 4*
Borei Angkor Resort 5*

A szállodák változtatásának jogát fenntartjuk!

Részvételi díj

Szálloda Időszak Részvételi díj / Fő
Treasure Oasis Hotel 3* 2018. február 01.- szeptember 30. 116.000 Ft
Tara Angkor Hotel 4*  2018. február 01.-március 31.
2018. április 01.-szeptember 30.
132.000 Ft
116.000 Ft
Angkor Heritage Boutique Hotel 4*  2018. február 01.-szeptember 30. 116.000 Ft
 Borei Angkor Resort 5* 2018. február 01.-március 31.
2018. április 01.-szeptember 30.
147.000 Ft
134.000 Ft

A részvételi díj tartalmazza:
• Transzfereket
• Angol nyelvű idegenvezetőt
• Szállást 2 ágyas elhelyezéssel
• Reggelit
• Étkezést program szerint
• Ásványvízet és frissítő törölközőket a templomtúrák során

Nem tartalmazza:
• Repülőjegyet és illetékeket
• Kambodzsai vízumdíjat (kb. 5.000 Ft)
• A programban nem szereplő étkezéseket
• Borravalókat és a személyes kiadásokat

Részvételi feltételek

Az árak min. 2 fő esetén érvényesek
A program ára tájékoztató jellegű, a végső ár az utazás pontos dátuma, a kiválaszott szállás kategóriája és szabad helyek függvényében változhat.
Az ajánlat nem érvényes a karácsonyi, szilveszeri és egyéb kiemelt időszakban.
A napi kirándulások jó fizikai erőnlétet igényelnek.
A programváltozás jogát fenntartjuk!


Oszd meg, ha tetszik!

pinterest google bookmark