Lombok
Bali utazásBaliBali nyaralásBalibali13071113LombokLombokLombok

7 éj Bali + 5 éj Lombok nyaralás (repülőjegy nélkül)

Időpont: 2020. július 1 – december 24. között tetszőlegesen
Utazás: Budapestről vagy Bécsből menetrend szerinti járattal, átszállással (egyénileg)
Időtartam: 13 nap / 12 éj
Részvételi díj: 324.000 Ft/fő-től

ajanlatotkerek_gomb

Álomnyaralás Bali és Lombok trópusi szigetén.

Áttekintés

Lombok szigete és Bali a Kis-Szunda-szigetek tagjai. Kultúrájában és természeti adottságaiban azonban jelentősen eltérnek egymástól. Lombok strandjait fehér homok és idilli öblök jellemzik, melyek Bali strandjaival ellentétben még a nyugalom és béke vidéke. A tájat a 3726 méter magas Rinjani vulkán magas csúcsa uralja, az aktív vulkán teljes területe nemzeti park. Rizsteraszok, trópusi esőerdők és a csodaszép Kembang Kuning vízesésnek köszönhetően számos lehetőséget biztosít a természeti értékeket keresők számára is. 12 éjszakás csomagunkban 7 éjszakát tölthetsz el Balin, 5 éjszakát pedig Lombok szigetén.

Program

1. nap: Az érkezést követően transzfer a szállodába. A nap hátralevő részén szabadprogram.
2-7. nap: A reggeli elfogyasztását követően egész napos szabadprogram. A csomag részét képező 2 egész és 1 félnapos túrán való részvétel a kívánt napokon. Szállás Balin.
8. nap: Reggelit követően transzfer a repülőtérre, majd belföldi járattal érkezünk Lombok-szigetére. Transzfer a szállodába. Szállás Lombok-szigetén.
9-12. nap: A reggeli elfogyasztását követően egész napos szabadprogram. Szállás Lombok-szigetén.
13. nap: A reggelit követően indulásig szabadprogram. Transzfer a repülőtérre. Belföldi járattal érkezünk Denpasarba. Ezt követően indulás Budapestre vagy Bécsbe.

Szállás

Prama Sanur Beach Hotel Bali 4*
Kila Senggigi Beach Hotel Lombok 4+*
The Oasis Lagoon Bali 4*
Holiday Resort Lombok 4*

A szállodák változtatásának jogát fenntartjuk!

Részvételi díj:

Szállodák Időszak Részvételi díj / Fő
The Oasis Lagoon Bali 4* és
Holiday Resort Lombok 4*
2020. július 1 – december 24. 324.000 Ft
Sanur Beach Hotel Bali 4* és
Kila Senggigi Beach Lombok 4+*
2020. július 1 – december 24. 359.000 Ft

Programok

Csodálatos Kintamani (egész napos program)
Bali híres táncművészetét bemutató Barong és Keris táncelőadással kezdődik programunk. A színpompás jelmezekbe öltözött táncosok bemutatják az oroszlánra hasonlító Barong, a jó szellemek vezetője és Rangda, a démonkirálynő ősi küzdelmét. Az előadást követően ellátogatnak Kemenuh faluba, hogy megtekintsük a tehetséges balinéz fafaragókat tradicionális műhelyeikben. Szemtanúi lehetünk, ahogyan egyetlen fadarabot csodás kis szoborrá változtatnak át. Utunkat Kintamani felé folytatjuk, hogy a lélegzetelállító Batur tó és a Batur hegy (1730m) látványában gyönyörködhessünk. Útközben vissza a szállodához megtekintjük Tirtha Empul történelmi jelentőségű templomát, mely a szent forrás mellett épült, ahová a sziget hindu lakosai megtisztulni zarándokolnak.

A titokzatos Kelet-Bali (egész napos program)
A programunk a Batu Bulan faluban indul, ahol betekintést nyerhetünk a batikfestés művészetébe. Utunkat Bali keleti partja felé folytatjuk, melynek látképét az Agung hegy 3142 méteres csúcsa határozza meg. Ez Bali legszentebb és legmagasabb vulkánja, mely 1963-ban tört ki utoljára. Az Agung-hegy lejtőjére épült Besakih „anyatemplomot” keressük fel, amely a balinéz hinduizmus legfontosabb szent helye. A valójában 22 templomból álló komplexum lenyűgöző látványt nyújt, és szakrális jelentősége még tovább nőtt, amikor a vulkán 1963-as kitörése idején a lecsorgó láva csupán méterekkel kerülte el az épületeket. A balinézek hite szerint ezzel az istenek demonstrálni akarták erejüket, de megkímélték a sziget hithű lakói által nekik emelt templomot. Ebéd lehetőség a Bukit Jambul dombjainál, ahol a zöldellő rizsteraszok látványában gyönyörködhetünk. Visszaúton Klungkungban az egykori királyi palota maradványait tekinthetjük meg, ahol a híres Igazság terme található, amely a Balinéz építészet egyik fontos emléke.

Oleh-Oleh (félnapos túra)
A túra során Bali híres kézműves településeire juthatunk el, ahol hagyományos indonéz tárgyakat vásárolhatunk: Batubulan-kőfaragás, Celuk-arany-és ezüstművesség, Ubud-festészet. A program végeztével egy hagyományos balinéz tánc műsort tekintünk meg, amely során férfi táncosok „varázsolnak el” misztikus előadásukkal.

Részvételi feltételek

A részvételi díj tartalmazza:
– Szállás 7 éjszakára kétágyas, standard szobában, reggelivel Balin, valamint 5 éjszakára kétágyas, standard szobában, reggelivel Lombok szigetén.
– A retúr repülőtéri transzfereket
– Repülőjegyet Bali – Lombok-sziget – Bali útvonalon
– Balin két egész és egy félnapos kirándulást magyar nyelvű asszisztenciával
BÓNUSZ: 1 üveg bor vagy 90 perces masszázs

A részvételi díj nem tartalmazza:
– Nemzetközi repülőjegyet és illetéket (Budapest – Bali – Budapest)
– Egyágyas felárat
– Útlemondási biztosítást
– Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást
– Személyes kiadásokat
– Reggelin kívüli étkezéseket
– A főszezoni felárat, hotelenként változó
– Kilépési illetéket (200.000 IDR = kb. 18 USD)

Feltételek
– Minimum létszám: 2 fő
– Az árak csak a szabad helyek függvényében érvényesek
– Az árak a nemzetközi vásárok, kiállítások, ünnepnapok alatt nem érvényesek!

A programváltozás jogát fenntartjuk!

All inclusive ellátás és magyar idegenvezető felől kérjük, érdeklődjön munkatársainknál!


Oszd meg, ha tetszik!

pinterest google bookmark