Ismerkedj meg az Ázsiaspecialistával!

Ázsiaspecialista - BaliÁzsiaspecialista – Indonézia, Malajzia, Thaiföld, Vietnám és a Maldív-szigetek utazási szakértője

Nincs a világnak még egy olyan régiója, amely akkora természeti és kulturális változatosságot kínálna, mint Délkelet-Ázsia, lehetőséget biztosítva az odautazóknak tengerparti nyaralásra, a természet felfedezésére, városlátogatásra és kulturális programokra is. Az Ázsiaspecialistánál célunk, hogy utazásod alatt új élményekkel gazdagodj, és minél többet fedezz fel Délkelet-Ázsia egyedülálló csodáiból! Csapatunk a térség szakértőiből áll, akik mind a körutak, mind a testre szabott utazások programját nagy figyelemmel és a helyi kultúra és látnivalók magas szintű ismeretével állítják össze. Elkötelezettek vagyunk a minőségi utaztatás mellett, a szállások kiválasztásától kezdve az idegenvezetőink személyéig.


Ismerd meg munkatársainkat >>


JTB – több mint 100 éves tapasztalat és stabil háttér

Cégünk, a JTB Hungary a japán JTB csoport (Japan Travel Bureau) tagja, mely 1912-ben alakult, és napjainkra a világ egyik legnagyobb utazási irodájává nőtte ki magát. Kiterjedt nemzetközi hálózatával évente több mint 2,5 millió ügyfél utazását szervezi, 370 értékesítési irodával és 27 000 alkalmazottal. Cégünk stabil és tőkeerős háttere garantálja, hogy teljes nyugalomban érezheted magad, ha minket választasz. A JTB csoport délkelet-ázsiai irodáival való együttműködésünknek köszönhetően pedig magas szintű szakértelemmel összeállított, egyedi és versenyképes árú programokat és szolgáltatásokat tudunk biztosítani ügyfeleink számára. Mikor hozzánk fordulsz, abban is biztos lehetsz, hogy a japán védjegyévé vált minőség munkánk minden részletére kiterjed.

JTB


Miért válaszd az Ázsiaspecialistát?

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress