Ismerd meg munkatársainkat!

Kővári Krisztina

Utazási tanácsadó – Ázsiaspecialista

Több mint tíz éve foglalkozom utaztatással, az elmúlt évek során Délkelet-Ázsia került az érdeklődésem középpontjába. Lenyűgöz a harmónia, amiben a helyiek léteznek a mindennapokban, az ősi hagyományok erős jelenléte életükben. Ezernyi felejthetetlen emlékem kötődik Ázsia kontinenséhez, de a számomra legkedvesebb pontja talán Szingapúr, ez a sokféle kultúrát egyesítő, de mégis harmonikus metropolisz. Fő feladatomnak azt tartom, hogy a hozzám fordulók igényeit alaposan végighallgatva olyan utazást állítsak össze nekik, amely vágyaiknak, elképzeléseiknek minél jobban megfelel.

Krisztina elérhetőségei

Telefon: 06 (1) 486 8072
krisztina.kovari@jtbhungary.com

Lukács Dóra

Utazási tanácsadó – Japánspecialista

A japán kultúrával először gyerekként ismerkedtem meg az akkor népszerű mesefilmek személyében. Magát a japán nyelvet pedig egyetemi éveim alatt volt szerencsém tanulni, azóta is amikor csak időm engedi, igyekszem fejleszteni e tudásomat. Felnőttként érdeklődésem Japán művészeti és esztétikai világára összpontosult, bölcsészként lenyűgözőnek találtam azt a sokszínűséget, amit egy-egy műalkotás közölhet velünk. Ez a sokszínűség köszön vissza az ország látnivalóiban is. Japánból nehéz kiragadni egy pontot, megtenni valamit kizárólagos kedvencnek. Misztikus légkör lengi körbe, kulturális- és természeti csodái kifogyhatatlanok. Akárhányszor utazik is el oda az ember, biztosan felfedez magának még egy kincset Japán végtelen tárházából.

Úgy vélem utazási tanácsadóként sikerült megtalálnom a harmóniát a szenvedélyem és a munka között. Igyekszem minden nap megosztani ezt az elhivatottságomat utasaimmal és megismertetni velük Japán csodálatos világát.

Riznicsenkó Ferenc

Utazási tanácsadó – Japánspecialista

Középiskolás korom óta foglalkoztat Japán, és a japán kultúra. 2011-ben volt szerencsém egy hónapot Japánban tölteni, és az élmény felülmúlta minden várakozásomat. Élőben tapasztaltam meg technológiai fejlettségüket, a szolgáltatások magas színvonalát és az ügyfelekkel történő kifogástalan bánásmódot. Később egy évig éltem Japánban, ezalatt sok helyen jártam és sokmindent kipróbáltam. Január végén cseresznyevirágzást néztem Okinawán, meglátogattam Hiroshimát és Nagaszakit, bejártam Kiotót és környékét, ősszel a vörös falevelekben gyönyörködtem Nikkóban és a Fujit is volt alkalmam megcsodálni.

Japánban szerzett tapasztalataimat nagy örömmel osztom meg azokkal, akik szeretnék meglátogatni ezt a fantasztikus országot.

Kin Péter

Team Leader – Japánspecialista

9 éve dolgozom az utazás különböző területein, kezdetben a repülés szeretete vonzott a pályára, de amióta először jártam Japánban, legszívesebben ezzel az országgal foglalkozom. Nagyon megfogott a városok hangulata, kultúrája, és amellett, hogy igyekszem minél jobban megismerni, szeretném ezt az érzést utasainknak is átadni, hogy hozzám hasonlóan ők is életre szóló élményekkel térhessenek haza. Személyes kedvencem, amit mindenkinek ajánlok, a Fushimi Inari Taisha főszentély Kiotó közelében, ahol a több mint tízezer darab narancsszínűre festett torii végeláthatatlan sorai alatt sétálgathatunk.

Kaiser Sára

Utazási tanácsadó – Vállalati ügyfelek

Gimnázistaként kezdtem japánul tanulni, már akkor lenyűgözött az európaitól sokban eltérő rengeteg kulturális és kommunikáció-beli sajátosság. Egyetemi tanulmányaimat a Károli Gáspár Egyetem japanológia szakán folytattam. Szenvedélyem az utazás: a nyugat legszebb tájain és városain kívül a felkelő nap országát is bejártam. Életem egyik legmeghatározóbb időszakát jelenti az az idő, amit a Kyushu szigetén fekvő Oita városában tölthettem. Nyelvtudásom korábban a Japán Nagykövetségen kamatoztattam, jelenleg pedig a Magyarországon élő japánok üzleti és egyéni utaztatásával foglalkozom. Munkám legnagyobb szépségének azt tartom, hogy szervezésemmel az üzleti partnerek elégedetten, az egyéni utazók pedig felejthetetlenül szép emlékekkel térhetnek vissza Magyarországra.

Pap Dorottya

Sales Executive

Kislány korom óta szeretek a különféle kultúrákról olvasni. Lenyűgöz a világ és az emberek sokszínűsége. Imádom a karizmatikus és stílusos városokat, ahol egyszerre van jelen a művészet és helyiek nyűzgő élete. Munkám során lehetőségem nyílik még több hasznos információt szerezni az egyes desztinációkról, sőt új helyeket is megismerhetek. Fontosnak tartom az ügyfeleinkkel való személyes kapcsolattartást, mely segítséget nyújt abban, hogy mindenki örömét lelje az utazásban.

Nagy Krisztina (Lujzi)

Utazási tanácsadó, repülőjegy szakértő

Tizenegy éve foglalkozom repülőjegyekkel. Ez idő alatt mindig arra törekedtem, hogy az ügyfél igényeinek alapos megismerése után mindenki számára a legtökéletesebb megoldást nyújtsam, hiszen a megfelelő repülőjegy kiválasztása sokkal több, mint megtalálni a legolcsóbb lehetőséget. Magam is szeretek utazni, legutóbb Mexikót volt lehetőségem felfedezni, azelőtt pedig Nepálba látogathattam el munkám révén. Soha nem felejtem el, ahogy hajnalban a Himalája részét képező Annapurna csúcsa mögül kiemelkedő nap vöröslő ragyogással öntötte el a tájat.

Pintér Árpád

Utazási tanácsadó, repülőjegy szakértő

Tizenhét éve foglalkozom repülőjegyekkel, ez idő alatt számításaim szerint több mint 20.000 jegyet állítottam ki. Elsősorban nagyvállalatok utazásait segítve a gyorsaságra és precizitásra helyezem a hangsúlyt, de bátran fordulhatnak hozzám a ritkán látogatott, különlegesebb úticélokra indulók is. Eddig elsősorban Dél- és Észak-Amerikába volt szerencsém eljutni, legutóbb egy hajóúton vettem részt Miamiban.

Cseh Ildikó

Marketing koordinátor

Kiskorom óta szeretek utazni, ráadásul szüleim a turizmus iparágban dolgoznak, ezért egyértelmű volt, hogy én is ebbe az irányba folytatom a tanulmányaimat. Időközben rájöttem, hogy érdekel a marketing, így a mesterképzést már marketing szakon végeztem. Mindenféleképpen olyan helyen szerettem volna dolgozni, ahol ötvözhetem ezt a két fajta tudást. Az tetszik a legjobban ebben a foglalkozásban a kreatívitás mellett, hogy az utasoknak életre szóló élményt adok.

Simon Karolina

Kiutazási vezető

Tizenöt éve dolgozom a turizmusban, gyermekkorom óta erre a pályára készültem. Szerencsésnek tartom magam, mert a hivatásom egyben a hobbim is, imádok utazni, új úticélokat felfedezni. A cég operációs irányítása mellett aktívan részt veszek a termékfejlesztésben és a marketingben is. Célom, hogy elégedett és boldog utasaink legyenek, akik hosszútávon ragaszkodnak csapatunkhoz, mert tudják, hogy velünk a világ végére is biztonságban utazhatnak. Ázsia számos országát bejártam, Japán kultúrája mindenekfelett lenyűgözött.

Kiss Emese

Könyvelő

Hat éve biztosítom, hogy utasaink és partnereink befizetései tökéletes precizitással kerüljenek adminisztrálásra. Nagyon szívesen utazom, legutóbb Pekinget és környékét fedeztem fel.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress