Kategória:Ázsia, Repülőjegy

Az Austrian Airlines Ausztria vezető légitársasága és Európa legnagyobb légitársaság-csoportjának, a Lufthansa Groupnak a tagja. Az Austrian Airlines magas minőségű szolgáltatást nyújt utasainak és tökéletesen egyesíti a modern, előremutató szolgáltatásokat a hagyományos, történelmi knowhow-val. Kiterjedt útvonalhálózata összeköti Keletet és Nyugatot, a korszerű bécsi átszállóponton keresztül. Az Austrian 80 gépes flottájával közel 500 járatot kínál hetente a világ különböző pontjaira. Globális útvonalhálózatán keresztül 20 ország közel 130 célállomása érhető el.

myAustrian járat a világ metropoliszába: Hong Kongba

2016. sze‍ptember 5‑től a myAustrian heti 5 járatot indít Hong Kong‑ba, Boeing 777‑es repülőgéppel. Ismerje meg ezt a különleges metropoliszt, a hagyomány és a modern világ izgalmas ellentéteit. Fedezze fel Hong Kong impozáns városát, monumentális felhőkarcolóit, bevásárlóközpontjait, hatalmas zöld kertjeit és lenyűgöző buddhista templomait. Peking és Sanghaj után Hong Kong a légitársaság harmadik kínai desztinációja.

hongkong

eJournal az Austrian Airlines fedélzetén

Már készen áll következő utazására? Akkor töltse le kedvenc napilapját vagy magazinját most. Nemzetközi újságok és magazinok széles választéka érhető el a fedélzeten eJournal formájában utasaink számára. Töltse le kedvenceit a web check‑in alkalmával és olvassa őket bármikor utazása során.

ejournal

 

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress