Napi járatot indít Balira az Emirates

Az Emirates bejelentette, hogy 2015. június 3-tól naponta közlekedő járatot indít az indonéz szigetvilág egyik legkedveltebb nyaralóhelyére, Balira.

Bali az indonéz szigetvilág legnépszerűbb úti célja, amely 2014-ben több mint 3,7 millió turistát látott vendégül. Az Emirates új szolgáltatása nem csak Bali globális összeköttetését javítja, de a sziget gazdasági és turisztikai növekedéséhez is hozzájárul.

Bali az Emirates légitársaság 148. célállomása, amely eddig a délkelet-ázsiai és óceániai térség 13 országának 23 célállomására szállította utasait. A naponta közlekedő, menetrendszerinti Dubai-Bali útvonalon egy Boeing 777-300ER, 2 osztályos repülőgép szállítja majd az utasokat.

Az Emirates naponta közlekedő EK398-as járata reggel 8:20 órakor* indul majd a dubai repülőtérről, és a Bali Denpasar Nemzetközi Repülőtéren fog leszállni este 21:40 órakor*. Visszafelé az EK399-es járat 23:40-kor* száll fel Bali szigetéről és másnap reggel 5:00 órakor* érkezik meg a Dubai Nemzetközi repülőtérre.

Mindkét osztály utasai élvezhetik a légitársaság díjnyertes, több mint 2000 csatornával rendelkező ice fedélzeti szórakoztató rendszerét. A fedélzeti szórakozás mellett az Emirates minden utasa számára elérhető a légitársaság nagyvonalú poggyász-szabályozása, amely az Economy Class utasai számára 30 kg, a Business Class utasai számára pedig 40 kg feladott poggyász szállítását teszi lehetővé.

Az Emirates először 1992-ben indította el járatait Indonéziába, heti 3 járattal Szingapúron és Colombon keresztül. 2013. március óta a légitársaság napi 3 menetrendszerinti járatot üzemeltet a Jakarta–Dubai útvonalon egy Boeing 777–es típusú repülőgéppel.

(Forrás: Emirates, Turizmus.com)

Balira szóló Emirates repülőjegy foglalásáért fordulj munkatársainkhoz!

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress