Párszáz dollárért körbe lehet repülni Ázsiát

Az indonéz légikatasztrófa miatt a tervezettnél később dobta piacra egy hónapra és korlátlan számú, Délkelet-Ázsián belüli utazásra érvényes bérletét az Air Asia.

A bérlet két változatban vásárolható meg, az olcsóbbik 160, a drágábbik 290 dollárba kerül, az előbbi 30, az utóbbi 60 napig érvényes. Az utasok az ASEAN (Délkelet-ázsiai Államok Szövetsége) 10 tagállama között repkedhetnek a bérlettel, szerencsére az AirAsia mind a tíz tagállamba repül Brunietől Kambodzsáig, Indonéziától a Fülöp-szigetekig.

A legtöbb úti cél természetesen az AirAsia központjának számító Kuala Lumpurból érhető el, bár a légitársaság bangkoki gyűjtő-elosztó pontja is jó kiinduló pont lehet. A bérlettel olyan népszerű üdülőhelyek is elérhetők, mint Bali, Chiang Mai, Phuket, Langkawi és Puerto Princesa. A bérlet több szempontból is rugalmas: az utazás megkezdése előtt átruházható másra, és 12 éven felül bárki foglalhatja. Megkötés viszont, hogy a járatokat legalább indulás előtt két héttel le kell foglalni és egy útvonalon csak egyszer szabad repülni, ezért elsősorban a régió több országát egyszerre felkeresni akaró turistáknak ideális megoldás a bérlet.

A különleges repülőjegy foglalásáért fordulj munkatársainkhoz!

(Forrás: Turizmus Online, Air Asia)

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress