Boryeong Mud Fesztivál 2014

Bulizás nyakig iszapban

A Dél-Koreában évente megrendezett nyári Boryeong Mud Fesztivált hatalmas buli, rengeteg program és több millió jó kedvű fiatal jellemzi. Az őrületes fesztivált Szöultól kb. 200 kilométerre, Boryeong városban tartják, immáron 17. alkalommal. A Sárga-tenger partján fekvő település iszapja rendkívül gazdag ásványi anyagokban, így azt kozmetikai célokra is előszeretettel használják. Hogy felhívja a figyelmet a helyi iszapból készült kozmetikumokra, megrendezték a mára világhírnek örvendő programsorozatot, ami kétség kívül ügyes marketinghúzásnak bizonyult. Talán eljön az a nap, amikor a fesztivál miatt a hamuszürke iszapról már nem a Holt-tenger, hanem a dél-koreai Boryeong fog eszünkbe jutni.

Boryeong Mud Festival

A másfél hetes fesztivál során számtalan programmal szórakoztatják a bulizókat. Egy hatalmas színpadon élő zenét és vetélkedőket élvezhetünk, emellett pedig megmártózhatunk az iszapmedencékben, kipróbálhatjuk az iszapsíelést és sok más egyéb őrültséget is. Természetesen elmaradhatatlan program az iszapbirkózás és az iszapcsúszda is. A tengerparton beszerezhetünk némi színezett iszapot testfestésre, illetve kozmetikai célokra is vásárolhatunk készítményeket.

Boryeong Mud Festival

A Boryeong Mud Fesztiválra több mint 2 millió látogató várható, elsősorban Dél-Koreából és más kelet-ázsiai országokból. A legtöbb fesztiválozó a hétvégére érkezik Daecheon strandra. A fesztivált egy látványos tűzijáték és egy hatalmas strand buli zárja.

Boryeong Mud Festival

Ellátogatnál a 17. Boryeong Mud Fesztiválra? Kérd utazásszervezőink segítségét utazásod tökéletes megszervezéséhez!

Időpont: 2014. július 18 – 27.
Helyszín: 1029-3, Sinheuk-dong, Boryeong-si, Chungcheongnam-do
충청남도 보령시 신흑동 1029-3

Kapcsolódó utazás Dél-Koreába:

Dél-Korea körutazás

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress